T+A CARUSO

Stereo Magazine: Now with Spotify & Co.Dlouho očekávaný all-in-one přístroj německého výrobce T+A je konečně v prodeji! Po dlouhé odmlce způsobené pandemií je software konečně hotov a Caruso může začít zpívat! Název Caruso je již zavedenou značkou pro kompaktní systém all-in-one a je synonymem pro zařízení, které je moderní, aniž by bylo poplatné momentálním módním trendům, a které upřednostňuje podstatu před povrchními efekty a jednoduše oslavuje hudební požitek.
Nový Caruso vychází z celohliníkové konstrukce. Využívá tedy materiál, jehož pevnost a odolnost je ověřena v leteckém a kosmickém průmyslu.
Tato konstrukce zaručuje, že zařízení bude vaším společníkem po mnoho let, nikoli jen jako krátkodobý módní doplněk. Společnost T+A má více než čtyřicetileté zkušenosti v oblasti navrhování a výroby zvukových zařízení a tyto byly plně využity k vytvoření přístroje s malou stopou, které ovšem poskytuje mimořádně dobrý zvuk. To jednoduše znamená, že audiofilní zvuk již není jen doménou velkých systémů pro rozměrné místnosti.