Apogee Groove Anniversary Edition je skvělý 32 bitový USB DA převodník a sluchátkový zesilovač pro poslech hudby nejen na vašem počítači Mac nebo PC, ale i na iOS zařízení jako je iPhone nebo iPad*. Groove používá stejnou zvukovou technologii, kterou najdete v nejprestižnějších nahrávacích studiích a přenáší ji k vám domů. Připojte Groove do USB portu počítače nebo iPhonus s USB 3 a vaše sluchátka nebo aktivní reprosoustavy do audio výstupu vašeho Groove. A to je vše. Výstup Groove nabízí dostatek výkonu do libovolné impedance a Apogee technologie Constant Current Drive™ dostane z vašich sluchátek ten nejlepší možný zvuk. Budete ohromeni rozdílem ve zvukové kvalitě – precizní stereo obraz, razantní basy a úžasně čisté vysoké tóny.

Limitovaná edice

Apogee Groove Anniversary Edition je limitovaná edice 250 kusů vydaná k výročí 40 let inovativních řešení společnosti Apogee. Nabídne vám kromě 32 bitového rozlišení i lepší odstupy, dynamický rozsah 119 dB a frekvenční odezvu 10Hz-20kHz @44.1kHz +/- 0.1dB .

Neztraťte žádný detail
Ať posloucháte vaši hudbu v letadle nebo hotelovém pokoji, nebo jste na cestách, chcete slyšet záznam v co nejvyšši kvalitě. Groove vám přehraje „pravdu“, ať jste kdekoli.

Váš počítač nebo telefon je sice vybaven vestavěným DAC, ovšem ne ve srovnatelné kvalitě jako DAC, kterým je vybaven Apogee Groove Anniversary Edition . Přicházíte tak o jemné nuance hudby, její detaily a rozměr nezávisle na použitých sluchátkách či reprosoustavě.