Představujeme novou verzi Roon 1.8

Roon Labs s hrdostí oznamují vydání verze Roon 1.8!

Roon změnil vzhled i chování, ale změny v Roonu 1.8 jdou hlouběji než estetika. Roon 1.8 využívá Valence (jak v Roon Labs nazývají jejich umělou inteligenci) k proniknutí do hloubky znalostí Roonovy uživatelské komunity milovníků hudby a kombinuje tyto poznatky s rozsáhlými metadaty, díky nimž je vaše hudba vždy vnímána v kontextu a umožňuje neomezené objevování a zkoumání.

Více než kdykoli předtím Roon 1.8 rozumí vaší hudbě. Ať už jde o vašeho nejoblíbenějšího umělce nebo vaše nejnověji pořízené album, které jste náhodou objevili, Roon vám pomůže porozumět vaší hudbě v sovislostech díky více než 40 novým funkcím doporučení a zcela novému vzhledu Focusu, který vám umožní filtrovat umělce, skladatele a alba, abyste našli hudbu, kterou hledáte.

Toto kompletní přepracování rozhraní Roon řeší řadu dlouhodobých požadavků na funkce, vycházejících z uživatelské komunity, včetně vertikálního posouvání, orientace na výšku na tabletech a telefonního rozhraní, které nyní zahrnuje téměř úplnou paritu s aplikacemi Roonu pro stolní počítače.

Roonova klasická funkčnost byla také kompletně přepracována. I v předchozích verzích Roonu bylo možné procházet skladatele a jejich skladby, ale v Roonu 1.8 získáte snadný přístup k špičkovým výkonným umělcům a dirigentům a můžete procházet klasická alba uvnitř i vně vaší knihovny podle dirigenta, umělce, období atd.

Roon Radio a další funkce pracující na základě Valence již pomohly tisícům milovníků hudby rozšířit jejich knihovny a objevit skvělé nahrávky. Vaše hudba je ústředním bodem Roonu 1.8 a každá stránka na každém zařízení jde dále než kdy dříve, aby vám pomohla porozumět umělcům, albům, skladatelům a žánrům, které máte rádi.